banner img bsbeton

Profiel

Ons bedrijf is reeds twee generaties in handen van de Familie Van Kempen. We bestaan zo’n 27 jaar en zijn van klein bedrijf flink uitgegroeid tot middelgroot bedrijf. Inmiddels hebben we 18 man personeel in dienst. Wij beschikken over 2 productiehallen en een eigen mallenmakerij. De benodigde wapening wordt ingekocht bij onze vaste wapeningsleverancier. Beide productiehallen beschikken over een eigen betoncentrale waardoor wij ook flexibel zijn met het produceren van betonelementen in kleur.

Wij zijn gespecialiseerd in klein prefab en in maatwerk beton.

Onze afnemers zijn bouwmaterialenhandels en de aannemerij.

Werkvoorbereiding

De afdeling werkvoorbereiding is verantwoordelijk voor het inplannen van opdrachten. Hier worden de opdrachten verwerkt in onze software en worden orderbevestigingen en productieboekjes opgesteld.

Al onze betonproducten worden voorzien van stickers met barcode. Middels onze software kunnen wij zien welke elementen op welke pallets verpakt zitten. In overleg met de klant kunnen elementen per kavel of per verdieping apart verpakt worden.

De leveringsweken worden hier met de klant afgestemd.

Tekenkamer

Wij tekenen het prefab beton uit in BricsCad (2D). Voor elk project is 1 tekenaar verantwoordelijk en communiceert u steeds met dezelfde persoon. Op deze manier houden we de communicatielijnen zo kort en persoonlijk mogelijk.

Modelmakerij

In de modelmakerij vervaardigen wij onze mallen. De mallen worden doorgaans altijd van hout gemaakt. In de tekenkamer worden de mallentekeningen gemaakt en in de modelmakerij worden deze tot uitvoering gebracht. Voor ieder uniek element wordt een nieuwe mal gefabriceerd. De mallen worden zorgvuldig gezaagd, in elkaar gezet en afgelakt met bijbehorende schotjes en instortvoorzieningen. Houten mallen worden na levering van de laatste elementen tijdelijk opgeslagen. Na circa 2 maanden worden deze vernietigd.

 

Kalkuitbloei

‘Witte uitslag’ bij betonproducten. Het is een algemeen bekend verschijnsel dat, onder bepaalde omstandigheden, kalkzout zich onttrekt aan de in beton aanwezige cement. De aan de oppervlakte komende witte uitslag verdwijnt in de regel vanzelf. Aangezien dit verschijnsel -evenals kleurnuances- inherent is aan het product beton, kunnen wij hiervoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

 

 

Afnemers

Hieronder een overzicht van afnemers waar wij de afgelopen jaar verschillende projecten mee hebben gerealiseerd.